Dan otvorenih vrata za Studente

Dan studentizadovoljstvo nam je pozvati Vas na Dan otvorenih vrata za Studente i upoznavanje s Programima EU koja će se održati u utorak 29.03.2016.g. u prostorijama Solarnog edukacijskog centra na adresi Glagoljaška 14 u Zadru. Početak je u 14 sati, a detaljni program nalazi se u privitku.

Informacijski centar Europe Direct Zadar u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGGRA) i Sveučilištem u Zadru organizira Dan otvorenih vrata za Studente s ciljem što kvalitetnijeg informiranja studenata o mogućnostima koje im se pružaju kao građanima Europske unije. Svrha ovog događanja je ostvarivanje što kvalitetnije suradnje sa studentima te njihovo uključivanje u EU Programe.

Dan otvorenih vrata održati će se u 2 dijela gdje će u prvom dijelu u prostorijama u neformalnom druženju kratko izlaganje imati predstavnik EDIC Centra o mogućnostima za mlade te o aktivnostima koje Europska komisija čini u rješavanju problema nezaposlenosti mladih poboljšanjem njihovih vještina i zapošljivosti. Najveća pozornost biti će posvećena Programu ERASMUS +o kojem će predstavnici Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zadru imati kratko izlaganje. Svoja iskustva o sudjelovanju u ERASMUS+ programu iznijeti će studenti koji su sudjelovali u Programu. Nakon navedenog planirana je kratka rasprava o navedenom Programu kao i o mogućnostima i načinima uključivanja studenata i mladih.

U drugom dijelu u prostorijama Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije sudionicima će se predstaviti ERASMUS+ projekt u kojem će njegovi sudionici iznijeti svoja iskustva u načinu uključivanja u projekt kao i njihova iskustva i očekivanja u projektu.

Prijavu je potrebno poslati najkasnije dva dana prije održavanja radionice

00-Poziv-na-Dan-otvorenih-vrata-za-Studente
01-Program-Dan-otvorenih-vrata-za-Studente