Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

Zadovoljstvo nam je pozvati učenike svih dobnih skupina uključenih u strukovno obrazovanje, da sudjeluju u CEDEFOP-ovom natjecanju s izradom serije fotografija kojima će predstaviti svoje iskustvo u svijetu strukovnog obrazovanja. Važno je naglasiti da različiti timovi učenika mogu predstavljati istu ustanovu. Rok za podnošenje prijava je 15. srpnja 2017. godine. 

Drugi Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju  na razini Europske unije održat će se od 20. do 24. studenoga 2017. godine s ciljem predstavljanja brojnih mogućnosti koje nudi strukovno obrazovanje i osposobljavanje mladim ljudima i odraslima kako bi otkrili svoje talente i razvili specifična znanja i vještine za radna mjesta današnjice, ali i sutrašnjice.

Informacije vezane uz sudjelovanje na drugom Europskom tjednu vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju moći ćete pronaći na sljedećoj poveznici: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?langId=en&catId=1261.

Ove godine jedna od aktivnosti koja predstavlja izvrsnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju bit će i #CedefopPhotoAward, međunarodno natjecanje koje provodi agencija Europske unije, Europski centar za razvoj strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (CEDEFOP).

Zadovoljstvo nam je pozvati učenike svih dobnih skupina uključenih u strukovno obrazovanje, da sudjeluju u CEDEFOP-ovom natjecanju s izradom serije fotografija kojima će predstaviti svoje iskustvo u svijetu strukovnog obrazovanja. Važno je naglasiti da različiti timovi učenika mogu predstavljati istu ustanovu. Rok za podnošenje prijava je 15. srpnja 2017. godine. Pravila i procedure natjecanja možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://www.cedefop.europa.eu/en/tags/cedefopphotoaward.

Nagrada najboljem timu bit će dodijeljena 24. studenoga 2017. godine na završnom događanju Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u Bruxellesu.