Mogućnosti i načini prijave projekata na Europski socijalni fond u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali

Informacijski centar Europe Direct Zadar u partnerstvu sa Zadarskom županijom i Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADROM NOVOM organizira radionicu „Mogućnosti i načini prijave projekata na Europski socijalni fond u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali“.

Radionica će se održati u ponedjeljak 09.11.2015. u prostorijama Gradske knjižnice Zadar na adresi Ulica Stjepana Radića 11 u Zadru s poćetkom u 12 sati Svrha radionice je i što kvalitetnija priprema dionika kao i poticanje na umrežavanje sa ciljem ostvarivanja zajedničkih ciljeva u okviru budućih projekata.

 Poziv 
 Program 

Radionicu će, kao predavačica, voditi gospođa Taida Garibović iz udruge Eko-Zadar, a kratko izlaganje održat će i gospođa Ivana Ivanović iz Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE. Na radionici će se kroz primjere prikupljenih projektnih ideja predstaviti četiri prioriteta u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali te načini za prijavu na natječaje. Također, predstavit će se dosadašnji primjeri dobre prakse kao i ustanove i uredi u Zadarskoj županiji koji Vam stoje na raspolaganju za prijavu projekata.


 

Više

Europski socijalni fond – ESF

ESF publikacije

ESF u Hrvatskoj