Konferencija “Mogućnosti i izazovi hrvatskih poduzetnika u EU-u”.

slika najava 2Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Informacijski centar Europe Direct Zadar s partnerima organiziraju konferenciju s temom „MOGUĆNOSTI I IZAZOVI HRVATSKIH PODUZETNIKA NA ZAJEDNIČKOM TRŽIŠTU“ koja će se održati u utorak 24.11.2015. u prostorijama COIN – COWORKING Industries, na adresi Put Murvice 16, Zadar. Početak konferencije je u 10 sati, a detaljni program nalazi se u privitku ovog dopisa.

Mala i srednja poduzeća čine okosnicu europskog gospodarstva i predstavljaju 99% svih poduzeća u EU. U posljednjih su pet godina, mala i srednja poduzeća stvorila oko 85% novih radnih mjesta i osigurala dvije trećine od ukupnog broja zaposlenih u privatnom sektoru u EU. Europska komisija smatra mala i srednja poduzeća i poduzetništvo ključem za osiguranje gospodarskog rasta, inovacija, otvaranje novih radnih mjesta i socijalnu integraciju u EU. Ulaskom Republike Hrvatske u EU, malom i srednjem poduzetništvu u Hrvatskoj otvorene su nove mogućnosti za suradnju, financiranje projekata, specijalizaciju te povećanje konkurentnosti na zajedničkom tržištu.

Cilj konferencije je kroz dijalog lokalnoj zajednici, poduzetnicima, i svim zainteresiranim dionicima predstaviti politike i mjere koje Europska komisija provodi u cilju poticanja malih i srednjih poduzetnika. Osim tog a cilj je predstavljanje fondova i programa koji su dostupni za male i srednje poduzetnike.

Maksimalan broj sudionika je 50, a u obzir će se uzimati prijave redoslijedom primitka

Molimo da potvrdite Vaš dolazak do ponedjeljka 23.11.2015 godine na email adresu: info@edic-zadar.com

00 Pozivnica konferencije

02 Program Konferencije