Upute korisnicima o radu EDIC-a Zadar

Za vrijeme trajanja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2 Informacijski centar EUROPE DIRECT Zadar rad s korisnicima nastavit će obavljati radnim danom prvenstveno putem pošte, elektroničke pošte te telefonskim putem.

Ukoliko zahtjev korisnika nije moguće riješiti bez prisutnosti korisnika, korisnik je dužna najaviti svoj dolazak elektroničkom poštom ili telefonskim putem pri čemu će dobiti termin svog dolaska, kako bi se izbjegle gužve i prisutnost većeg broja ljudi u istim prostorima.

Telefonski brojevi i e-mail adrese kontakata s kojima će se dogovoriti termin dolaska objavljeni su na mrežnoj stranici Centra.

Kontakt Centra

Prilikom dolaska u Centar korisnici su dužne pridržavati se propisanih epidemioloških mjera, poštujući higijenske standarde propisane od Nacionalnog stožera civilne zaštite i nadležnih institucija (dezinfekcija ruku sredstvima na ulazu), te održavajući fizičku distancu od dva metra.  

Stranka će pri dolasku službeniku dati osobne podatke radi slijedivosti kontakata.

Pri dolasku u Centar, korisnicima se preporuča doći sa zaštitnim maskama i rukavicama.

EDIC Zadar nastavlja obavljati svoj redovan posao i radne zadatke, a navedene mjere provode se u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane virusom COVID-19 te zaštite građana i službenika od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.